Dansbandsvecka Malung

För alla dansanta, är det nu dags för den 27:e upplagan av Dansbandsveckan i Malung. I år väntas minst 50 000 besökare och många passar på att campa under veckan. I år finns 3500 campingplatser upplåtna och slutsålda sedan i januari. Så veckan är minst sagt populär. För många är Malung ett stopp under pågående semester och för andra är det Dansbansveckan som är själva målet med resan.

Husvagnstillverkaren Polar är sedan tre år partner till Dansbansdveckan. – Partnerskapet till Dansbandsveckan har kommit att betyda otroligt mycket för oss. Dels för att det är ett fantastiskt arrangemang, en riktig folkfest. Dels för att det ger oss ett mycket bra tillfälle att träffa våra kunder och övriga husvagns- och husbilsintressenter under avslappnade former, säger Niclas Runberg, vice VD SoliferPolar AB. Hela pressmedelandet från MyNewsDesk kan du läsa här 

Gillar du att dansa? Ska du kanske åka dit?

lånat från Google
About these ads

9 responses to “Dansbandsvecka Malung

 • JoY

  Vi har varit på Dansbandsveckan en gång för ett par år sedan. Såå roligt att få dansa på alla dansbanorna, ingen orkester som har 30 minuters paus där inte, det spelas i ett. Vi pratade faktiskt om dansveckan igår men Jakob har inte fått igång sina höfter tillräckligt för att dansa. Får nog vänta tills nästa år.
  Kram

  • Admin

   Ni får ta en stilla tryckare, så hans höft håller :) Men kan gissa att det är mera fart i Malung. Kram själv

 • Agneta

  gillar att dansa javisst, men till dansbandsveckan nja..näää tror inte att vi någonsin kommer att åka dit! Däremot har vi varit i Malugn vid ett annat tillfälle och återkommer gärna :-)
  kram

 • Rolle o Carina

  Vi gillar att va ute på dans,men vi gillar inte Malung,alldeles för mycket folk
  o all den trängseln är inte vår smak direkt !!!
  Det är som P&L ungefär,de skall sätta nytt rekord varje år o det blir för stort !!
  Lagom är bäst som det brukar vara av det mesta.

  Men ha så kul o hoppas solen lyser……

  • Admin

   Att bli störst är kanske inte alltid bäst. Dansbansdsveckan har vi aldrig besökt och under P&L är vi allra oftast på semester (så vi klarar oss från den med ;) )

 • Deciree

  Lite sugen blir jag ändå:) jag älskar att dansa. Men tyvärr så funkar inte kroppen riktigt med det längre. Men du kanske ska dit själv? :) kram till dej kära vän.

  • Admin

   Nej vi åker inte på Dansbandsvecka. Dansar alldeles för dåligt för nåt dylikt…. Vi söker upp Falkuddens camping, med lugn och ro utanför Avesta istället. Kram till dej med vännen! :)

 • Margaretha Svensson

  Vi tänkte åka för första gången till Malung med husbil på dansbandsveckan. Hur får man tillgång till att hyra plats så nära som möjligt?

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 196 andra följare

%d bloggare gillar detta: