Concorde 2013

Nu börjar nyheterna inför modellåret 2013 att läcka ut, bland husbilarna. Först ut är Expressen med en presentation av Concorde. Ett litet axplock från Concorde finner du när nedan 

Inför 2013 kommer Concorde omarbeta modellserien Credo. Från och med nästa år är det Ducato-chassi som gäller på samtliga varianter av Credo.

Invändigt har Credo Emotion 831 L en L-formad sittgrupp och ett bord, med plats för fyra. Längst bak finns två sängar i längdriktningen.

Serien Carver får tillökning nästa år. Det är Concorde Charisma Classic som uppgår i Carver och därmed försvinner Charisma Classic-serien under eget namn.Charisma Classic försvinner alltså, men uppföljaren Charisma III lever vidare – och utökas.

Charisma III 850 L är den kortaste bilen i modellserien med sina 8,59 meter. I bodelen finns sittgrupp och kök, med kylskåp och frys. Badrummet har separat duschutrymme och en handdukstorkare. Charisma III 900 M skiljer sig från 850 L genom att den har en dubbelsäng i stället för enkelsängar.

Det är separata sängar som gäller i 900 LS, men de kan faktiskt flyttas ihop. Två extra klädskåp i bakpartiet är nytt för i år på den modellen.

En bil som liknar 900 M är Charisma III 920 G. Den har också dubbelsäng, men under sängen finns ett garage som har plats för en Smart-bil.

Från och med i år försvinner serien Liner in i Liner Plus. Det finns elva planlösningar och i samtliga finns möjligheten att välja vilken sorts sittgrupp man vill ha. Här går det att som kund bestämma träslag på interiören. Det finns fyra varianter: amerikansk körsbär, nöt, palisander och rökt ek. Allt om Concorde kan du läsa på deras hemsida 

Priset då? Ja det är inte satt än, men räkna med att du inte kommer under 1 miljon för den enklaste, i basutförande….

Annonser

2 reaktioner på ”Concorde 2013

  1. Vi hoppas på en lottovinst, för då blir det en sådan av något slag. Drömmar måste man ha, då siktar man högre sägs det. Vi ses i våra Concorde! Kram 3 M

Kommentarer inaktiverade.