Dagar kommer och dagar går

Det var några dagar sen sist…. Det har varit lite att stå i ett tag. Och i går morse fick min älskade lilla svärmor somna in, efter ett långt rikt liv. Så då blev det lite pyssel med begravningsbyrå och sånt. Så nu får hon träffa svärfar som väntat i himlen på henne under tre år.

Och så igår kväll for vi ut en snabbis med husbilen. Vi for en hel mil hemifrån, till Ornäs småbåtshamn. (N 60° 30′ 27”   E 15° 32′ 45”) Där går det bra att stå med husbil på deras parkering. Utsikt ner över båtarna, lugnt och stilla. Plötsligt kom en liten ångbåt tuffandes. Det blev på nåt sätt den ultimata avkopplingen att få lyssna till den, tuffandes, när den stilla flöt fram över den nästan spegelblanka vattenytan. Ett skönt avslut på en ganska intensiv vecka. 

Nu är vi hemma en stund, för att ladda om för 50-årsfest till kvällen. Gode vännen Kenneth ställer till med trädgårdsfest så vi har laddat med långärmat och myggmedel!  🙂 Ha en skön lördag kära bloggvän.

 

Annonser

14 reaktioner på ”Dagar kommer och dagar går

 1. Varma tankar till er i er sorg! Men efter ett långt, rikt liv kanske det kan kännas rätt skönt att få gå sin väg. Speciellt om man har någon som väntar. Ha det gott!

 2. Tänker på er! Tomheten går aldrig bort…Men som du skrev att på något vis har kommit hem till sin käre….<3 Kram Ingela o Bosse

 3. Alltid tråkigt när en kär familjemedlem lämnar jordelivet, men skönt att tänka tanken att hon får återse sin käre make som väntar på henne där på andra sidan… mina tankar går till er…
  Hoppas ni får en trevlig kväll ändå…
  Kram ♥

  • Tack Ama. Ja hon har levt länge och haft ett rikt liv.
   Ornäs var en sån där liten pärla som kanske funnits för nära att riktigt ha upptäckt. Vi kommer helt säkert att åka dit igen – det var ju så nära ….

 4. Vi får oxå beklaga sorgen,men en dag kommer det för oss alla vare sig man vill eller ej.
  Hoppas ni hade en trevlig kväll ändå för trots allt så går ju livet vidare.
  Känner igen oss från Ornäs,vi var där tidigare i år men vi sov aldrig över.
  Kanske för att det var för nära hem:)

  Ha det gott….

 5. Det blev så till slut. Hoppas resten av familjen hann framm i tid. Beklagar sorgen kära vän. Ni har haft det tungt dom här dagarna i slutet. Men det vet vi, att dom anhöriga väntar på andra sidan. Det var nog skönt för henne att slippa också. Men det är konstigt o ledsamt ändå för dom som är kvar. Skönt att ha en husbil att få åka iväg i en stund och försöka tänka på annat en stund. Sköt om er och ta hand om varandra. Kramiz

Kommentarer inaktiverade.