Snart dags för Elmia Husvagn Husbil

Snart är det dags för mässan Husvagn Husbil på Elmia i Jönköping. Den går av stapeln 6-9 september och är en av årets höjdpunkter. Alltid lika roligt att se nyheter, träffa människor och knyta nya kontakter. 2012 års upplaga av Elmia Husvagn Husbil blir större än någonsin tidigare. Elmia är i full färd med att expandera och har byggt 4000 nya kvadratmeter mässhall, som denna mässa blir först ut att använda. Det blir också happenings, uppträdanden och händelser på mässan 2012, så det känns som om det blir späckade dagar. Jag skriver ju för Caravan Clubs medlemstidning Fritidsmagasinet Caravan, så om du kommer dit och ser ryggen på nedanstående, knacka mej på axeln och säg ”Hej Anette!” 

Annonser

14 reaktioner på ”Snart dags för Elmia Husvagn Husbil

 1. Så kul att ha fått åkt dit ist för o vara hemma o jobba i helgen !! Då skulle vi ha knackat dig på ryggen 🙂 .Men vi får ta igen det ett annat år då.
  Det smaka faktiskt gott med Surströmmingsklämman vi hade hemma här.
  Synd vi inte visste annars hade vi inbjudit er(eller dig) 🙂

  Ha det så kul på Elmia.

  • Ja, nån måste ju hålla ställningarna på jobbet också 😉 Men eftersom vi bor ganska nära varandra borde vi väl få till nån liten träff nångång. Mitt tips är att ni bokar en plats på Kopparbergs marknad, sista helgen i sept, och kommer dit!

 2. Hej Anette! Sorry, men vi kommer inte. Det var synd för annars hade vi äntligen setts. Men det får bli en annan gång istället. Vi skall nu försöka klara av att laga vårt badrumsgolv, igen. Andra gången. Det kanske du som reporter, ska ta upp det här med många husbilssäljares dåliga sinne för service och garantiåtgärder. De har ingen förståelse för att man vill att reparationer inte ska behöva vänta 1/2- årsvis för bli utförda. Inga reservdelar, heter det. De vill bara sälja, tyvärr. Små marginaler säger de, titta på alla stora utställningar och lokaler. Vem betalar dem, vi köpare. Återförsäljarna skär guld med täljknivar och sköter sin del av garantier och service urdåligt. Ta gärna kontakt med oss så ska du få ett scoop som heter duga! Förlåt om jag låter arg, men det är inte på dig, utan den Dethleffåterförsäljaren som sålde till oss. Han håller på att få vårt tålamod att lösas upp helt. Men vi önskar dig en givande tid på Elmia. Lycka till! Kramar 3 M

  • Klart vi ska träffas nån annan gång! Hoppas nu ni får till det med golvet, så det blir bra. Vad gäller återförsäljaren – Lycka till! Kram

 3. Tyvärr Anette… vi kommer inte heller. Ha det så bra under dagarna på Elmia… du skriver väl kanske lite här i bloggen också… eller?
  Trevlig helg!

Kommentarer inaktiverade.