Grann-spaning

Grannen har ingen husbil. Dom har båt. Idag var det dags för sjösättning. Att se hur kranbilen lyfter hela härligheten över häcken och på flaket, är lite spännande. Kan inte låta bli att tänka – så otroligt smidigt det är  med husbil. Bara att packa i det man vill ha med och rulla iväg. I och för sej rullar han också iväg, men bara fram till sjön 😉

båt1 båt2 båt3

Annonser

9 reaktioner på ”Grann-spaning

  1. Stackars grannar du har, hade jag nog sagt. Lastbilen och transporten är inte gratis. Sedan allt underhåll och slit, innan de kommer så här långt. Sedan kan de åka runt i två- tre månader – vi åker hela året om vi vill. En sommarkram!

  2. Hur härligt som helst att guppa omkring i båt! Om man slipper tänka på vad det kostar. Om man bortser från allt meck med att få den i och ur sjön. Om man bortser från att dagarna då det är riktigt skönt inte är så många häruppe. Om man är en sjöbjörn som älskar när kalla, våta havsvindar piskar i ansiktet och naturkrafterna ser till att du får användning av muskler du inte visste att du hade.
    Då är det oslagbart.
    Vår båt är inte vår längre.

  3. Vi har varit båtmänniskor tidigare. Både med segelbåt och motorbåt. Mats har till och med tävlingsseglat och även ungarna. Men för några års sedan (7) bestämde vi oss att det nästan alltid blåser nu förtiden och benen vägrade anpassa sig till sjöns gungning. Sedan insåg vi också begränsningen och kostnaderna i förhållande till utnyttjandegraden. Klart husbil är bättre. Kram 3 M

  4. Jag har också haft båt tidigare, först motorbåt och sedan en segelbåt. Visst kan jag känna suget till seglingen en fin sommardag men tyvärr så var inte de dagarna så många just när jag var ledig! Husbilen har såå många fördelar och året runt som passar mina lediga dagar mycket bättre.
    Kram

Kommentarer inaktiverade.