Knäcke-pizza

Idag tröt idéerna till sofistikerad kvällsmat. Därför blev det Knäcke-pizza. Snabbt, gott och enkelt. Man tar en en rund knäckebröds-skiva. Blanda lite  tomatpuré med olivolja och pensla ut det på knäckeskivan. Sedan lägger man på de pizza tillbehör man är sugen på. In i ugnen i 10 minuter, 200 grader. På min pizza hade jag strimlad salami, färska tomater, en skivad banan, oliver med mandel, färska oregano-blad och riven ost. 2014-07-15 18.31.032014-07-15 18.48.42

Annonser

13 reaktioner på ”Knäcke-pizza

    • Längst ut i kanten, där det inte är någon fyllning blir det krispigt. Mitten blir lite seg. Godare än väntat 🙂
      Kram

  1. Ser gott ut! Usel och trist matlagning hos oss just nu… Ingen tid att stå vid spisen och vara kreativ tyvärr. Senast blev det en enorm gryta som vi åt av i fyra dagar…

Kommentarer inaktiverade.